Postupak i trajnost

Sublimaciona štampa – postupak i primena

Sublimaciona štampa je ona u kojoj boja pod dejstvom toplote i pritiska prelazi iz čvrstog u gasovito stanje i prianja na površinu koju želite da odštampate. To je hemijski proces u kom slika sa transfer papira  prelazi i vezuje za polimere na površini materijala.

Šolje za sublimaciju su proizvod koji Vam pruža mogućnost štampe vrhunskog kvaliteta a malih tiraža. Naše šolje su vrhunskog kvaliteta AA klase. Imamo najveći izbor sublimacionih šolja.

Šolje odštampane kod nas možete prati u mašini za pranje sudova.

Kod nas možete naći bele šolje, magične šolje, zlatne šolje, srebrne šolje, roze šolje, šolje sa drškom u boji, metalne i staklene šolje. Pored šolja tu su i termos za kafu, boca za bicikl i krigle za pivo. Sve šolje za sublimaciju iz našeg asortimana su unapred pripremljene za ovu tehniku štampe.

Najčešći predmeti na kojima se radi sublimaciona štampa su šolje, majice, čaše, podloge za miša, plakete, slagalice i u novije vreme maske za mobilne telefone. U principu svi proizvodi koji imaju sublimacijski premaz ili su napravljeni od poliestera (majice, podloge za miša) su pogodni za sublimacionu štampu. Novost i najveći napredak predstavlja mogućnost štampe na 100% pamučnim majicama.